5 dager på Grenada

(Ebba, 15. Jan 2018, St. Georges Town, Grenada)

Bading, rastafletter, masse handling, restaurant, sukkerfrie dager og kokende varme. Ja alt det handler dette innlegget om.

Nå er det en stund siden sist jeg skrev. Jeg har mye å fortelle, så det er bare å lene seg godt tilbake. Vel, etter å ha seilt noen timer kom vi til den vakre øya Grenada. Grenada ligger helt syd i Karibien. Hovedstaden er St. Georges Town og ble et selvstendig land i 1974.

Tuva og jeg kom på en liten “lek”. Den går ut på å prøve og ikke spise sukker på to uker. Vi gjør det selvfølgelig bare for gøy, og for å teste hvor sterke vi er når vi har et mål som skal utføres. Nå er det en uke igjen, og det har gått ganske bra. Men innimellom kan man slite litt når de voksne har god drikke, og Tiril og Albert har noe jeg bare suger etter å smake på. Selv sitter du med et glas vann…..

For ikke så lenge siden var vi på en fantastisk fin strand, med hvit sand og grønne palmer. Jeg har hatt rastafletter en gang, og for de som har hatt det før så vet dere at det er utrolig gøy. Jeg har mast om det en stund nå, og ble kjempeglad da en dame lurte på om jeg ville ha rastafletter. JIPPI!!!

I morgen drar vi til Los Roques som ligger i Venezuela. Det tar ca 2 døgn. Så klart må vi handle mye, rettelse KJEMPEMYE! Vi brukte hele dagen i land, for å handle mat for 10 dager, fordi dit vi skal finnes det ingen steder vi får kjøpt mat. Tenk så mye mat vi må handle når vi skal seile i 3 uker. Å gå rundt i alle slags mulige matbutikker i kokende varme og sitte i taxi fra sted til sted høres vel ikke så veldig gøy ut. Men merkelig nok er det spennende å se på alle de forskjellige matvarene ikke har hjemme, og på alle forskjellige mennesker. Har dere noen gang tenkt over alle de milliarder menneskene som lever på jorda, og at INGEN ER LIKE! Dere skulle sett båten. Den ser ut som en liten matbutikk 😁.

Det beste er at jeg vet at når jeg legger meg i dag, vil jeg våkne i morgen tidlig av at båten gynger. For da har vi nemlig allerede begynt å seile. Å våkne på den måten er det beste som finnes. Som oftest ligger jeg litt og tenker stille for meg selv i lugaren før jeg går ut til de andre. Så får jeg noe jeg kaller mamma-mat fordi det bare er sånn god og sund mat bare mamma lager, og håper på å ikke bli sjøsjuk 😉.

I neste innlegg skal dere få lese om Venezuela, men det tar nok en liten stund. For vi blir sannsynligvis uten mobil og nett et par uker.

Rastafletter

Albert handler mat

26 thoughts on “5 dager på Grenada

 1. Det er veldig fint å lese at dere har det bra og så hyggelig å få høre om den fantastiske reisen. Vi savner deg så mye.😊 Du skriver veldig fint å jeg gleder meg til neste innlegg.
  💝hilsen Bøhmers

  Liked by 1 person

 2. Vad fint du skriver!! Vilken förmåga du har att uttrycka dig i text och beskriva vad ni gör, känslor, upplevelser. Jättekul att läsa. Snyggt med flätor 🙂 Hälsa alla så mycket.

  Like

 3. Savner deg såååå mye ebba❤️ Jeg savner deg kanskje noe helt syyyykt mye men jeg er mest stolt av deg!❤️Glad i deg lille snappa😘 kos deg videre!🤗😍

  Like

  1. Hei Hannah. Lurer så på h orden det var for deg i Australia. Det var iallfall veldig nytt og rart for meg☺️. Savner dere utrolig mye og håper alt er bra😘. Hilsen Ebba

   Like

 4. Dere er så fine på bildene😻Det så koselig å høre om dere så fortsett å skriv😘Savner deg ebbis min😻😍😘💙

  Like

 5. Veldig moro å følge med dere. Gleder meg til fortsettelsen. Dere er virkelig flinke til å skrive og formidle , begge to.. Klem fra Ula

  Like

 6. Ebba jeg savner deg helt sykt 😭 jeg savner og ha den lille søte nusket mit der ❤️ Føller med de hele vege så bare forset og skriv ❤️Mega fine bilder dere er så søte alle sammen 😘😭❤️

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s