Høyt opp i masta

(Albert 10. jan, St. Georges Town, Grenada)

I går så ble alle heiset opp i masta på seilbåten.

Men ikke fisken Gunn hun lå på havets bunn med åpen munn. Neida, jeg bare tulla.

Det er mye skumlere en det ser ut som å bli heiset opp. Når vi skulle opp måtte man ha på seg en type stol. Den type stolen var festet til et tau i toppen av masten. Når jeg satt der oppe så tenkte jeg på hvordan dere har det hjemme. Hvis dere har friminutt nå så savner jeg å løpe ut fra klasserommet ned på grusbanen og spille fotball med dere. Når jeg så ut over vannet og de andre båtene rundt oss fikk jeg en deilig følelse og det kilte litt i magen for det var litt skummelt. Å se ut over øya var noe helt spesielt, å se ned på de andre å tenke ha! Ha! Ebba er mindre en meg jo. Jeg må innrømme at jeg savner å henge med gutter som er på min alder.

Når alle hadde vært en gang opp i masten så badet vi alle fire. Det var gøy å hoppe fra baugen. Under vann så vi masse små fisk å tidligere på dagen var det fem småfisk som hadde landet opp i jolla. Meg og Ebba slipte fri den ene og vi tok vare på to stykker som jeg kalte for Håvar og Emmet.  Vi la de i en bøtte. Ebba kastet ut Håvar og Emmet, da ble jeg litt sur. De to siste så pappa i jolla når han skulle over til den andre båten å fikse noen greier sammen med Thor- Kristian i den andre familien. Det var midt på dagen så de hadde dødd av varmen (stakkars)

Takk for at dere leste det fans. Klem fra Albert!

4 thoughts on “Høyt opp i masta

  1. Så fint å lese det du skriver. Da får vi liksom være litt med på opplevelsene deres vi også.Mye spennende dere får være med på. I dag gikk jeg forbi huset deres. Det står akkurat som før, men det mangler jo dere ! Det er så stille i havna nå, ikke et menneske å se.Det har kommet ca.10 cm snø her, så det er hvitt og fint , enn så lenge., regnet kommer på tirsdag.. Hilse de andre, kos dere ,og nyt alt dere opplever.. Hilsen mommon til Lilly og Elias

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s