Godt nytt år!

Eller, når jeg skriver dette har jo ikke klokken blitt tolv hos oss enda. Tvert imot, vi har akkurat stått opp 🙂 Snart begynner skolen, og helt likt som dere er det snart tid får oss å stå opp tidlig for enda en dag på skolen. Jeg har en god magefølelse. Det burde dere også ha. For jeg tror at det vil være noe lærerikt og fint i hver dag. Under her kommer Albert til å skrive litt om hvordan nyttårsaften ble for oss, så jeg har tenkt å skrive litt om det vi har opplevd hittil.

På fredager er det en slags fest med musikk og dans. Ja for å forklare det litt rettere er gatene en stor dans. Først var vi litt i tvil om vi skulle gå på det. Men så sa Janne at du 50 uker på å gjøre alt mulig annet men bare en sjanse til å oppleve et party i St.Lucia. Da var det ikke tvil lenger. Rundt om i gatene var det små boder som man kunne smake på masse forskjellig mat. Det luktet grill, kylling og sterke krydder overalt. Noe som gikk veldig innpå meg var å se alle de skadede og triste hundene som gikk rundt og ikke hadde det bra. Til slutt klarte jeg ikke se mere og tårene begynte å trille. Vi satte oss på en liten koselig restaurant. Etterpå danset vi til den høye musikken. Vi kunne ikke holde på så lenge fordi at vi barna var så trøtte. Stakkars Tiril, hun sto og sov hun.

Da vi kom til St.Lucia var vi faktisk de første båtene som registrerte oss her som IKKE er her fra. Det er jo ganske kult da !!! Jeg har fått spørsmål om jeg kan legge ut flere videoer på bloggen og filme hvordan det er å leve i båten. Jeg lover å prøve å legge ut litt mere etter at båten har blitt ferdig. Det er fortsatt ganske mye å fikse igjen og med det følger det masse rot 😉 I tillegg skrev jeg flaskepost her om dagen, så klart på engelsk. Jeg skrev litt om hva vi skal oppleve og at jeg savner alle dere der hjemme. Det vil være et bilde av den litt under her.

KANSKJE DET ER DU SOM FÅR DEN??!!

5 thoughts on “Godt nytt år!

 1. Så fint å lese det du skriver Ebba😃 Jeg har aldri tvilt på at du er ei reflektert, omsorgsfull jente, og det viser du nok en gang i det du skriver ❤️ Jeg sitter her med tårer i øynene selv når jeg leser det du skriver 😊
  Godt nytt år 🎆🎆🎆

  PS. Vi regner med at dere tar turen hjem for å feire Andreas på fredag 😉

  Klem 😘

  Like

 2. Hej hela glada familjen och Ebba!
  Än en gång- så fint du skriver Ebba. Vilket äventyr ni är iväg på, det ser ut som ni hade en ritkigt rolig fest! Mamma röjer i bakgrunden serjag på krotet, precis som gamla goda tider!
  Ja filmer vill vi se, det vore ju superkul. Och mer bilder från båten, vart du sover och vart ni äter och även lite om stränderna och hamnen. Hi hi…
  Ha en fin dag,
  kram Caroline och familjen

  Like

 3. Hei dere. Gleder meg til å se dere igjen. GODT NYTT ÅR til dere også. Alle savner dere kjempe mye, like mye som der savner oss og kanskje litt mer. Håper dere får en fin laaang reise. Klemmer fra den andre Ulafamilien

  Like

 4. Hei Ebba & Albert. Håper dere får en fin laaaang reise. Vi savner dere kjempe mye. Klemmer fra den andre Ulafamilien

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s