God jul!

24 des martinique

(Ebba 24 des)

God jul dere!

Som forventet ble julen her på Martinique annerledes enn vi er vant til hjemme i Norge, men vi gjorde det beste vi kunne med å skape vår egne lille jul her i båten. Med pappas syngende og dansende jule-lue, godteri i sokken, julemusikk døgnet rundt og familien i lugaren ved siden av meg, ble det faktisk litt julestemning. Vi har akkurat spist julefrokost, mamma ble fornøyd bare hun fikk sin gode gamle svenske(franske) juleskinke med sennep på. Her nede føler jeg så klart at snøen og grantrærne mangler. Det morsomme er at de solgte store poser med falsk snø og plastikk grantrær med snø på, ja, hele jule-pakka kunne du kjøpe her i butikkene. Men jeg tror vi satser på ekte snø neste år. Mandelen i  grøten manglet vi ikke for da mamma byttet ut mandelen med pecan- nøtt i yoghurten ble det en overraskelse likevel.

I kveld skal vi på restaurant med levende musikk å spise god mat. Vanligvis har vi besøk av besteforeldre, onkler, fetter og kusiner, men i dag blir det oss fire og så klart den andre familien vi skal seile med. Jeg har ingen forventninger for kvelden, bare å hygge seg med de man er glad i er vel det jula handler om. Som en venn av meg sa så handler ekte vennskap om å dele latter og minner. Så klart så er jo litt av meningen med denne turen å se hvordan andre her lever, så jeg er på topp og bare gleder meg til kvelden. Kos dere der hjemme og GOD JUL!

13 thoughts on “God jul!

 1. God jul til dere alle, Ebba! Det er grått og vått her hjemme – så vi kunne trengt litt falsk snø her også! Kos dere masse og hils gjengen 🙂 Hilsen Trine

  Like

 2. Riktig God Jul till er! Här hemma är det en grön jul och det regnar. De säger att det ska komma snö, men vi får se. Jätte jul att följa er här på bloggen! Bada lite åt oss också 😀 Varma julkramar från Caroline, Jon, Molly och Stellan 🎅🏽

  Like

 3. Høres ut som dere har det bra, Ebba😄Vi savner deg mye, god jul og godt nytt år! Jeg er litt seint ute men….uansett jeg skal hilse fra Patrick til alle sammen, han savner oss alle. Håper du har en fin tur Ebbis😊😊😊
  Klem Tilda😘

  Like

 4. Hei! Så gøy å lese om hvordan dere har det på reisen, gleder oss til fortsettelsen 🙂! God jul videre og godt nytt år til dere alle. Klem fra Glenn og Kathrine i Grimstad

  Like

 5. God fortsättning fina familjen!
  Vilket härligt foto på er❣️⭐️ Är det varmt i vattnet?
  Förstår att julen bli annorlunda med sol och bad och utan det ni brukar ha- men bra ändå som du skriver Ebba. Nya erfarenheter och sinnena berikade med nya intryck och upplevelser och smaker- så fantastiskt!
  Vi är på skidsemester nu och har åkt slalom 3 dagar och har en kvar. Vi bor i Leksand i Dalarna i en liten stuga i skogen. Mysigt men otroligt mörkt och mkt snö. Varje dag ställer vi klockan på halv sju och stiger upp. Gör frukost och matsäck, väcker barnen. Klockan kvart i åtta sitter vi i bilen och kl 9 står vi vid liften med skidorna på. Ambitiöst, jag veeet! Men du förstår Ebba att Mathias är GALEN i skidåkning så vi andra har inget val! Ha ha.. vi tycker det är kul med. Och backen stänger ändå kl 3 för då är det mörkt redan.
  Ha det gott nu och hälsa din familj. Sola och bada lite för oss med. Och ta mer foton, det är ju SÅ kul att se,
  Kram Caroline Mathias Leia Stella och Ebbe

  Like

 6. Hallo i gane våre. 😍 Der er så koselig å følge dere på bloggen. Føler at vi er litt nærmere hverandre da. 💞 Her har vi fått snø på nytt natt til i går. Så får vi jo se hvor lenge den blir værende denne gangen. Håper den blir liggende utover nyåret og at den kommer enda mer snø – så blir det flott skiføre.😀 Vi begynner nå å forberede oss til nyttårsfeiring her hjemme. Det blir nok en spennende opplevelse for dere med nyttårsfeiring der borte. 😄 Kos dere masse videre alle fire og et RIKTIG GODT NYTT ÅR og gode klemmer fra farfar og meg. ❤️

  Like

 7. Hei Ebba! Så gøy å lese om turen dere nå skal legge ut på. Jeg er tanta til pappa og vil ønske dere et godt nytt år. Ha en fin tur med mange nye opplevelser. Jeg som tenkte dere skulle ha en undervisningstime med å spleise tau og lage knoper ble for sein med pakkesendingen. Trodde dere dro etter jul. Tante Agnes

  Like

 8. Hei Ebba❤️Jeg følger nøye med på bloggen deres😘 Koselig at dere skriver litt om turen👌😍 Vi savner deg/dere veldig her hjemme😭❤️ Håper dere får en super tur, og at dere fikk en kul og morsom jul og nyttårsaften❤️🎆 Ønsker dere ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!😘❤️

  MISS YOU EBBA MIN!❤️

  Like

 9. Ebba min alle her hjemme savner deg og kan ikke vente til du kommer tilbake🤤😻😜✌🏻😭Men det viktigste nå er at du og familien din koser dere veldig dette året✌🏻😜😻GODT NYTTÅR ALLESAMMEN😻🙂😍😘😍🙂🙂❤️💙🤤

  Like

 10. Hei Ebba!☺️ Jeg savner deg og du skriver veldig bra på bloggen.
  Og du må kose deg masse vider og god jul og godt nytt år.😘

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s