Nyttårsaften

(Albert, skrevet 2. jan i Rodney Bay, St. Lucia)

Først starta det med at jeg våkna, så spiste vi frokost. Men etter det tok vi jolla inn til en type strand for vi skulle klatre opp to store fjell! De store fjellene heter Pigeon Mountains.  Det var veldig enkelt i starten, men etter hvert begynte det å bli ganske bratt. På toppen av fjellet var det en borg hvor engelskmennene gjemte seg for franskmennene. For lenge siden dreiv de å skjøt på hverandre. Man   kunne gå inn i den borgen, alle barna gjorde det. Inni borgen var det et til rom som var helt mørkt, men det også var et vindu man kunne se ut av. Da fikk man masse vind på seg.

På toppen var det kjempefin utsikt. Etter at vi var ferdige å være på det fjellet skulle vi opp på et nytt fjell som var høyere. Da sa pappa at vi kunne ta førstemann opp for moroskyld. Nesten alle ble med, de voksne også. Det fjellet var mye brattere, og gjett hvem som vant …………….MEG. På toppen  møtte vi en annen familie som kom fra USA, de voksne pratet litt med dem. Etter det gikk vi ned og spiste lunsj, før vi kjørte til båten igjen.

På kvelden dro vi til en butikk med kjempegod kuleis. Hun som sto bak disken spurte ikke om jeg ville ha beger eller kjeks!!!!! Det gjorde hun som var der forrige gang (hun var mye bedre). For jeg må innrømme at vi hadde vært der en gang før. Nok av det. Hun som serverte nå glemte altså å spørre om jeg ville ha beger eller kjeks. Jeg sa at jeg først ville ha EN kule med pistasj og EN kule med jorbærsorbet. Hun ga meg TO kuler med pistasj. TO alvorlige feil altså. Den ene var at hun ga meg beger, og den andre var at det manglet en kule med jordbærsorbet. Etterpå ba jeg om kjeks, og da tok hun en kjeks og bare stappa ned i begeret. Tøft liv på seiltur 😉 Men det var godt like vel……så måtte jeg på do (som dere sikkert ikke bryr dere om). Når vi var ferdig i land så kjørte vi jolla til seilbåten, satt oss på dekk for å se på fyrverkeriet. Godt nytt år ja!

Fra pigeon island

4 thoughts on “Nyttårsaften

 1. Såå fin hilsen, Albert❤️Du skriver veldig godt👍😊Så spennende å høre om opplevelsene deres😊Og høre at dere har det bra😍Gleeeder meg sååå til å være med på eventyret en liten stund😊
  Klem❤️

  Like

 2. Så gøy å høre om deres nyttårsfeiring 🎆 Jeg kan godt tenke meg at du ble førstemann til toppen Albert 😃 Du er rask 😃Det var dumt du ikke fikk iskulen med sorbet. Det er jo så godt 🍧🍦 Her hjemme var det regn og kalt på nyttårsaften. Heldigvis ble det opphold da vi skulle sende opp fyrverkeri 🎆
  Hils de andre Albert😃
  Godt nytt år ❤️
  Klem 🤗

  Liked by 1 person

 3. Gott nytt år!!!! Vilket år ni kommer ha. Helt makalöst! Du skriver så bra, mycket kul att läsa och följa er resa. Vi läser med Ellinor och Felicia som följer med stort intresse. Kram till alla!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s