Hilsen fra Martinique!

(Albert 23. des)

Nå har vi vært på Martinique i fem dager, og det er 23. desember, og det er kjempefint vær hver dag. Men det er noen ganger litt squall. I går kjøpte mamma noen sånne skumpølser som man kan bade med til Ebba og de to andre barna og meg. Det er kjempedeilig vann, og nå skal jeg fortelle litt om Martinique. Martinique er en stor øy i det Karibiske hav. Martinique hører til Frankrike. Det er 388 000 innbyggere. Hovedstaden heter Fort De France, med 94049 innbyggere i selve kommunen.

Litt om seilbåten vi bor i: Den heter C’est Si Bon som betyr: Det er så bra. Den er ca 41 fot. Ebba og jeg sover i lugaren helt foran. Mamma og pappa sover i lugaren på babord side, og den siste lugaren bruker vi til bagasje. Den har to store ratt. Den er veldig fin.

GOD JUL!!!!

23 des Martinique

2 thoughts on “Hilsen fra Martinique!

  1. God jul til Ulafamilien fra Gro & Tom i grønne Ula!🤶🎄
    Det er morsomt å følge med på reisen deres, så fortsett å blogge.😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s