SUPERBURSDAG PÅ RAROIA

(Albert, 18 juni 2018, Raroia/Tuamotu, Fransk Polynesia)

(Nettet her har dessverre ikke kapasitet til å laste opp bilder, så de kommer senere)

 

SUPERBURSDAG PÅ RAROIA

Det var kjempegøy å våkne. Kanskje den gøyeste gangen å våkne. Fordi man har ventet på denne dagen lenge, veldig lenge. Jeg kunne se Ebbas rygg på den andre siden av senga. Ebba glippet litt med øynene i det hun snudde seg mot meg, og der lå jeg med helt våkne store øyne, for i dag er det dagen min. Ebba smilte et varmt og fint smil mot meg. Å som det kriblet i magen. Denne dagen har jeg ventet et HELT ÅR på. 12.juni er ikke hver dag, og det er det samme som å si at bursdagen min er ikke hver dag. Men i dag var den dagen, den dagen hvor sola skinner dobbelt så mye, den dagen hvor gresset er grønnere og himmelen er vakrere. Det er dagen da jeg kom til verden for 10 år siden!

Jeg rulla meg litt bort, og prøvde å sove igjen, men jeg greide det absolutt ikke. Så mye i tankene. Hvordan blir det å feire bursdagen her? Ebba gikk ut av rommet, mens jeg lo der tankefull og gledet meg. Da startet det. Jeg kunne høre ballonger som ble blåst opp. Jeg kunne høre ting som ble hengt opp. Jeg kunne kjenne en nydelig duft …… jeg tror jeg vet hva det er, tenkte jeg. Men nå skal ikke jeg avsløre det NÅ med en gang for dere lesere😉. Etter en stund i senga, så hørte jeg: en, to, tre. HURRA FOR DEG SOM FYLLER DITT ÅR ……. Også spratt jeg opp som en kenguru. Hjertet mitt hoppa opp og ned, og jeg bare ble så glad når jeg så familien min stå der og synge for meg. I hånda til mamma var det en stor stabel med pannekaker med lys i som glødet opp. De så kjempedeilige og gode ut. Etterpå leste jeg kortet som Ebba hadde laget. På forsiden sto det:

Til verdens beste Albert. Håper du får en fantastisk dag. Gratulerer med dagen. Fra Ebba, mamma og pappa. Kjære Albert. Takk for at du har vært den broren, vennen og sønnen i alle disse årene. Du er en glad og munter gutt som sprer glede og latter til mange hjerter. Leste jeg med tårer i øynene. Fortsett med det fremover. Å ta med deg på tur er nok det smarteste vi har gjort, fortsatte jeg med enda mer tårer i øynene, også bobla det over. Jeg klarte ikke lese lenger. Jeg ble så rørt. Tenk at de hadde sittet og forberedt bursdagen min, og skrevet så mange fine ord. Ebba måtte fortsette. De hadde også et gavekort på en spikke kniv som jeg skal få når vi finner en. Ebba hadde skrevet et kjempe fint dikt om meg. Også var det en liten pose der. Jeg åpnet den, og jeg kunne se et lite skimt av en mellomtjukk tråd. Når jeg tok den ut var det et sånt kjede som jeg hadde ønsket meg fra Nuku Hiva og det var så KULT! Jeg ble sååå takknemlig. Jeg ga dem en stor klem. De ga meg en boks som Ebba hadde lagd, og på boksen sto det gratulerer mange ganger. Inni boksen var det et kjede som de hadde lagd av makrame, og det var festet et vakkert skjell på den, og to blå perler. Helt utrolig hva man får til. Vi gikk ut av rommet, og inn i stua. Der var det pyntet med store ballonger, og vimpler som det sto HAPPY BIRTHDAY de hadde laget selv. Vi koste oss med kjempe gode pannekaker, på fine bursdags tallerkener. Hvordan har de fått til alt det her. Man blir så glad av å bare få feiret bursdagen sin med familien. At de har lagt så mye på bursdagen.

På VHF hadde KEA lagd en super fin bursdagssang. De er bare helt supre til å lage sanger. Alle sammen kom på en klassisk svensk fika. Det var kjempe koselig. Jeg fikk gaver til og med. Jeg hadde ikke forventet at de skulle forberede bursdagen min med GAVER, her på andre siden av jorda. Hvor fikk de tak i det? Jeg fikk KAVIAR OG NORSK LEVERPOSTEI av Ann Kristin og Atle. Tenk så glad jeg ble da. Jeg ble overlykkelig. Jeg trodde jeg ikke skulle få smake det på et år (De reddet meg!) man blir ikke så glad for leverpostei og kaviar hjemme. Av Kea fikk jeg en MOVIE MASK. Tenk å se filmer på den’a😊. Men det morsomme er ikke å få gaver. Det beste er at jeg kan feire bursdagen min med alle sammen sammen. Jeg er veldig glad for at alle vi har blitt kjent, og har blitt en så god gjeng. Tenk at jeg er på andre siden av jorda, og feirer min 10 års dag. Ett år eldre enn jeg var i går. Så lenge jeg feirer bursdagen min med verdens beste familie og venner, så blir det verdens beste bursdag.

One thought on “SUPERBURSDAG PÅ RAROIA

  1. Der skulle jeg gjerne vært, Albert❤️For en fantastisk bursdag!! Og så fint du beskriver den😊Ønsker deg mange flotte dager, gutten min😊Klem❤️

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s