Albert og Ebba på seiltur over Stillehavet

Albert 9 år og Ebba 11 år på seiltur over Stillehavet. Desember 2017 til desember 2018.

(Albert) YO! Folkens. Vi skal ut på en fantastisk reise i et ÅR, på en seilbåt! Men vi skal selvfølgelig være innom masse øyer. Og vi skal ha skole om bord. Også er det en annen familie som også skal bli med på reisen. Men begge familiene har en båt hver, og det er ganske kjekt for hvis det skjer noe med den ene båten, så kan man flytte inn i den andre. Og det er fire i hver familie, to barn og to voksne. Den andre familien kan dere lese om her: keablog.no

(Ebba) Okay. Jeg heter Ebba og er 11 år. På denne bloggen skal vi skrive litt om steder vi skal være, tanker, opplevelser og ikke minst minner. Denne bloggen ble til slik at dere kan få følge litt med på turen vår om dere har lyst. Det kommer til å bli masse bilder, og vi kommer til å skrive litt om hvordan det er å ha skole i båten, og ha mamma og pappa som lærere. Denne bloggen kommer nok til å være litt av norsktimen. Og noe kommer til å bli oversatt til engelsk, for å få med det også. Venninnen min (som vi også skal seile med) skal også ha blogg. Den heter keablog.no. Følge gjerne litt med på den også.

7 thoughts on “Albert og Ebba på seiltur over Stillehavet

 1. Hello det er Lilly. Håper dere får en fin reise og jeg kommer til å savne dere men jeg er glad på deres veine!❤️💕😂

  Like

 2. Hej Ebba och Albert⭐️⭐️⭐️❤️❤️❤️☃️☃️☃️☃️ Vi tänker så på er och hoppas ni har det fantastiskt !!! Kommer följa er under hela året. Massor med kramar till hela familjen och god jul🌲 Frida , Eddie , Philip & Elliot

  Like

 3. Hei, det er så hyggelig og spennende å lese de fine blogginnleggene deres her – tusen takk for det! Jeg jobber sammen med pappa i BDO – og lurer på hvordan jeg enklest kan få tak i han – er det her eller på Facebook eller på mail eller noe annet? Vi skal ha et partnermøte neste fredag nemlig – og så synes vi det hadde vært stas om han kunne sendt oss en hilsen eller mini-reisebrev til dette møtet … kan dere spørre han om det?

  Hilsen
  Kristina Bors

  Like

 4. Hei! Et skudd i blinde kanskje, men kom over denne spennende bloggen ifm at vi planlegger en lignende tur og jeg prøver å finne ut om det finnes noen form for forum der man kan komme i kontakt med og eventuelt samkjøre litt rute og kalender med andre familier som planlegger tur med jevnaldrende barn osv? Vet dere tilfeldig vis om noe slikt??
  Mvh

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s